Bestuur

Waterscouting Kastanujo draait volledig op vrijwilligers. Zo ook het groepsbestuur. In het bestuur zitten ouders/verzorgers van leden, familieleden of (oud)leden. Samen hebben zij de verantwoordelijkheid om het beleid voor de scoutinggroep vorm te geven. Het gaat daarbij om thema’s als de financiën, gebouw- en terreinbeheer, opleidingen en de veiligheid van de meiden. Het bestuur zorgt op deze manier dat de leiding en de kinderen op zaterdag geweldige opkomsten draaien en mooie (zeil)kampen kunnen hebben. 

Het Kastanujo-stichtingsbestuur bestaat uit: een voorzitter, secretaris, penningmeester, algemeen lid, beheerder/coördinator verhuur, speltakbegeleider voor de shanti-welpenleiding en speltakbegeleider voor de padvindstersleiding. Daarnaast is er een ledenadministrateur en een praktijkbegeleider.

Wilt u meer weten of de taken van het bestuur of heeft u zelf interesse in een bestuursfunctie? Neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter: voorzitter@kastanujo.nl. Wij zijn onder andere op zoek naar een nieuwe secretaris!

Contact

voorzitter@kastanujo.nl